Guild of Project Controls: Compendium | Roles | Assessment | Certifications | Membership

Tips on using this forum..

(1) Explain your problem, don't simply post "This isn't working". What were you doing when you faced the problem? What have you tried to resolve - did you look for a solution using "Search" ? Has it happened just once or several times?

(2) It's also good to get feedback when a solution is found, return to the original post to explain how it was resolved so that more people can also use the results.

Production Rates

24 replies [Last post]
Anthony Habkouk
User offline. Last seen 14 years 47 weeks ago. Offline
Joined: 29 May 2006
Posts: 3
Groups: None
Hey all,

I still cant access these production rates. Can someone please foward them to me.

The error messgae is;

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error ’80040e31’

[MySQL][ODBC 3.51 Driver][mysqld-5.0.18-nt]Out of range value adjusted for column ’CSO’ at row 1

/output_results.asp, line 177

Thanks.
Anthony

Replies

Mike Testro
User offline. Last seen 21 weeks 3 days ago. Offline
Joined: 14 Dec 2005
Posts: 4407

Hi Anthony

Just click the "Rates" tab.

Best regards

Mike Testro

Hello Michael,

 

Can you please guide how I can access this tools.

 

Thanks/COcoy

Chris Oggham
User offline. Last seen 6 years 17 weeks ago. Offline
Joined: 20 May 2004
Posts: 605
Groups: None
Note for PP Admin.

Just over three hours from getting an explanation of the problem to getting it fixed! I’m impressed!

Chris Oggham
Michael Tuckett
User offline. Last seen 5 years 5 weeks ago. Offline
Joined: 4 Apr 2006
Posts: 5
Groups: None
Hi Team,

It seems to be working OK now.

Many Thanks
Michael
Aneesuddin Zubair...
User offline. Last seen 3 years 51 weeks ago. Offline
Joined: 17 Nov 2003
Posts: 42
Groups: None
PP Admin

Thanks its working.

Anees
Aneesuddin Zubair...
User offline. Last seen 3 years 51 weeks ago. Offline
Joined: 17 Nov 2003
Posts: 42
Groups: None
Thanks, PP Admin Anees
Forum Guest
User offline. Last seen 10 years 50 weeks ago. Offline
Joined: 28 Jan 2009
Posts: 0
Groups: None
Hello. I think we have fixed the production rates script error.

Let us know if it is still not OK for you.

PP Admin
Forum Guest
User offline. Last seen 10 years 50 weeks ago. Offline
Joined: 28 Jan 2009
Posts: 0
Groups: None
Hello,

We can’t re-create the error. Can someone explain the issue for us. Sorry !!

Thanks.
Aneesuddin Zubair...
User offline. Last seen 3 years 51 weeks ago. Offline
Joined: 17 Nov 2003
Posts: 42
Groups: None

knock!! knock!!! PP Admin are you there....

please help us.

Regards,

Anees
deys nassah
User offline. Last seen 3 years 27 weeks ago. Offline
Joined: 28 May 2006
Posts: 23
I forgot to mentione, I tried login suggestion - didn’t work for me!!

Waiting in anticipation...

Rgds

Deys
deys nassah
User offline. Last seen 3 years 27 weeks ago. Offline
Joined: 28 May 2006
Posts: 23
May be we are not filling in all the fields correctly!? I would like to requestthe PP moderators to give us an example of how to fill in the fields!!

Rgds

Deys
Forum Guest
User offline. Last seen 10 years 50 weeks ago. Offline
Joined: 28 Jan 2009
Posts: 0
Groups: None
Hi there,

Appologies. We thought this issue had been fixed. I will chase the tech team today to see where we are, and why it has not been resolved.

I will report back shortly.

Thanks PP Admin
Aneesuddin Zubair...
User offline. Last seen 3 years 51 weeks ago. Offline
Joined: 17 Nov 2003
Posts: 42
Groups: None
Sounds strange to me !!!!! time for PP Admin to show..

Cheers

Anees
Se de Leon
User offline. Last seen 1 year 9 weeks ago. Offline
Joined: 15 May 2001
Posts: 320
Groups: None
Hi guys,

Moderators correct me if I’m wrong. In order to access the productivity rates, 1 member should have at least recommended 2 additional members. Perhaps this could be the problem.

Cheers,

Se
Chris Oggham
User offline. Last seen 6 years 17 weeks ago. Offline
Joined: 20 May 2004
Posts: 605
Groups: None
Don’t know what else to suggest, except to send a private mail with the error message to PP Admin.

Chris Oggham
Richard Gush
User offline. Last seen 3 years 5 weeks ago. Offline
Joined: 24 May 2006
Posts: 4
Same story here.

Logging in makes no difference.

Richard
Julie Scully
User offline. Last seen 13 years 25 weeks ago. Offline
Joined: 9 Nov 2005
Posts: 25
Logging in makes no difference, I’m always logged in when viewing the site, but as soon as I try to view a particular production rate I get the dreaded error.

Cheers
Julie
Chris Oggham
User offline. Last seen 6 years 17 weeks ago. Offline
Joined: 20 May 2004
Posts: 605
Groups: None
Hi Anees,

You don’t have to logoff first, simply click on the Login / Join text on the navigation menu, and login as you would do normally. I’ve found that if I access Planning Planet through the link in a Post Notification, it doesn’t always log me in automatically. If I’m not logged in, I can’t access the Production Rates information.

Regards

Chris Oggham
Chris Oggham
User offline. Last seen 6 years 17 weeks ago. Offline
Joined: 20 May 2004
Posts: 605
Groups: None
Hi Guys,

I had an error message similar to the one described. I found that if I logged in again I could access the Prod-Rates Information.

Might be worth a try.

Regards

Chris Oggham
Richard Gush
User offline. Last seen 3 years 5 weeks ago. Offline
Joined: 24 May 2006
Posts: 4
Hi Ronald,
I have the same error message...

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error ’80040e31’

[MySQL][ODBC 3.51 Driver][mysqld-5.0.18-nt]Out of range value adjusted for column ’CSO’ at row 1

/output_results.asp, line 177

By the looks of thing’s it may not be working for people that are positions outside of the United States. That may be why you can’t see the error?

Regards
Richard Gush
Aneesuddin Zubair...
User offline. Last seen 3 years 51 weeks ago. Offline
Joined: 17 Nov 2003
Posts: 42
Groups: None
Hi Chris,

I could not find the log out or sign off anywhere on this website. Correct me if I understood wrong, you mean to log-off and relog.

Thanks,

Anees
deys nassah
User offline. Last seen 3 years 27 weeks ago. Offline
Joined: 28 May 2006
Posts: 23
Hi Ronald,
Its the same error message...

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error ’80040e31’

[MySQL][ODBC 3.51 Driver][mysqld-5.0.18-nt]Out of range value adjusted for column ’CSO’ at row 1

/output_results.asp, line 177

Thanks

deys
Ronald Winter
User offline. Last seen 5 weeks 6 days ago. Offline
Joined: 4 Jan 2003
Posts: 928
Groups: None
May I suggest that you forward an email to HelpDesk@PlanningPlannet.com ? Be sure to state exactly what error messages were generated.
deys nassah
User offline. Last seen 3 years 27 weeks ago. Offline
Joined: 28 May 2006
Posts: 23

Maybe the moderators or site administartors can help with this, I am also not able to access the productivity rates!!!

Rgds

Dyes